Previous
Next

Надувний диван із насосом 220v. *Double 5-in-1* Bestway 75056

Категорія Надувні матраци, ліжка Артикуль 75056
1 968,25 Гр.
Без податку
Рейтинг:
(0)

Диван надувний Double 5-in-1 Bestway 75056. Виріб виготовлений з високоякісного ПХВ. Може бути диваном, ліжком або використовуватися як тахта. Розмір 188*152*64 см.

Немає в наявності

Нова Пошта

1 - 2 дні ... от 100 Гр.

По Одесі..от 50 Гр.

Укрпошта

2 - 5 дні ... от 50 Гр.

Самовивіз

День в день

Нова Пошта

На картку Приват

При отриманні

Укрпошта

На картку Приват

Самовивіз

На картку Приват

При отриманні

Надувний диван Bestway 75056 чудова альтернатива стаціонарних важких меблів у випадку, якщо потрібно подбати про економію простору. Диван виготовлений з високоякісного високоміцного полівінілхлориду, стійкого до впливу температур і механічних навантажень. Не втрачає форму, зберігає стійкість - не «просідає» з часом, а його пружність регулюється обсягом повітря, що накачується в диван.

Двомісний надувний диван-трансформер Bestway 75056 дуже функціональний, його можна використовувати вдома як звичайний діва або в спальні замість ліжка, підійде як додаткове спальне місце, а також можна використовувати на природі. Завдяки ергономічному дизайну та м'яким контурам ця модель чудово виглядає в інтер'єрі спальні, а його стійкість до навантажень та змін температурного режиму дозволяють використовувати його за містом – на дачі та просто на природі.

Даний диван-ліжко має зручну конструкцію, що складається, що відрізняється хорошою стійкістю, що дозволяє розміститися на ньому удвох. Для швидкого надування або стравлювання повітря модель обладнана спеціальними різьбовими клапанами.

Характеристики

Бренд Bestway
Розмір 188 * 152 * 64 см.
Вага 7 кг.
Мак. навантаження 273 кг.