Намет 4 місний 2 кімнатний, з навісом і тамбуром Lanyu 1913

Категорія Намети туристичні Артикуль 1913
3 673,93 Грн
Рейтинг:
(0)

Туристичний намет 4 місний 2 кімнати. Двошарова структура. Просторий тамбур із вікном. Є можливість встановлення навісу перед входом (стійки у комплекті). Водовідштовхувальні властивості тенту 3000 мм/в. Висота 180 см.

Нова Пошта

1 - 2 дні ... от 100 Гр.

По Одесі..от 50 Гр.

Укрпошта

2 - 5 дні ... от 50 Гр.

Самовивіз

День в день

Нова Пошта

На картку Приват

При отриманні

Укрпошта

На картку Приват

Самовивіз

На картку Приват

При отриманні

Намет 4 місцевий 2 кімнатний Lanyu 1913. Намет двошарової структури, на кшталт намет у наметі, у разі два намети (спальних відсіку) щодо одного великому наметі. Спальні місця можуть відстібатися або встановлюватись за бажанням, при цьому не торкаючись загального великого тенту. Можливий варіант, щоб не пристібати спальні кімнати, це буде один великий намет тент. Такі конструкції, дуже зручні, у плані того, що якщо Ви розлили чай або випадково занесли в спальний відсік пісок або бруд, його можна відстебнути, випрати, почистити і пристебнути назад. Кімнати виконані з поліестеру, що дихає, з пришитим дном і дверима, двері також продубльовані москітною сіткою. Не маловажна деталь, двері відчиняються вбік, а не вниз, через них не треба переступати.

Широкий тамбур між кімнатами 140*230 см. легко дозволяє встановити столик і поставити пару стільців, висота в тамбурі 180 см. Перед входом можна встановити широкий навіс на стійках (стійки в комплекті) і тим самим зробити тінь, а дощ прибрати бруд перед входом.

Намет 4 місцевий 2 кімнатний Lanyu 1913, має відмінні водовідштовхувальні властивості, виробник дає гарантію на будь-який дощ, параметри тенту 3000 мм./в.с. Шви з внутрішньої сторони додатково проклеєні силіконом, що виключає протікання навіть у найсильніший дощ.

Намет стійкий до вітру, каркас виготовлений з фібергласових сегментів діаметром 9.5 мм. Є набір кілочків та штормових відтяжок для фіксації не ґрунті.

Вентиляційні віддушини та вікно у тамбурі, просторий вхід, дають достатньо вентиляції. При сильній спеці вночі можна задирати бічні сторони тенту, тим самим збільшувати вентиляцію

Намет 4 місцевий 2 кімнатний, основні характеристики:

  • Зовнішні розміри: ширина 230, довжина 440 см, висота 180 см.
  • Зовнішні розміри спальних кімнат: ширина 230 см. Довжина 150 см.
  • Стійки для навісу: металеві
  • Каркас: фіберглас 9.5 мм.
  • У комплекті є сумка чохол для зберігання.

Характеристики

Бренд Lanyu
Розмір намета Ш 230 см. Д 440 см. В 180 см.
Розмір спального місця Ш 230 см. Д 150 см.
Вага намета 7.5 кг.
Водовідштовхувальні властивості тента 3000 мм./в.с.
Кол. спальних місць 4
Кол. шарів 2
Водовідштовхувальні властивості підлоги 6000 мм./в.с.